Campingfaciliteiten

Receptie

Het receptieteam van onze camping*** heet u in het hoogseizoen van harte welkom van 08.30 tot 13.00 uur, en van 15.00 tot 20.00 uur. Het voor ons belangrijk is u hartelijk en persoonlijk welkom te heten. Daarom nodigen wij iedere week onze gasten uit voor een Bretonse kir, zodat wij u kunnen laten kennismaken met de rijkdommen van onze streek.

Brood en luxe broodjes

Dagelijks vanaf 08.30 uur kunt u uw vooraf bestelde broodjes en luxe broodjes komen afhalen. Als u dat wenst, kunt u een ontbijt geserveerd krijgen op het terras.

Internet

GRATIS WIFI in de bar, en televisiezaal; bij de ingang van de camping kunt u gebruik maken van een computer.

Hoteldiensten

Neem alleen het hoognodige mee met de PACK TRAVEL en de PACK EASY FLOWER: bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, liggen de handdoeken klaar, en wij zorgen ervoor dat alles netjes blijft.

Winkeltje

Bij de bar is er een winkeltje waar u streekproducten kan kopen.

Snackbar, meeneemgerechten

Om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen: mosselen met friet, pizza, kebab, salade, barbecue, pannenkoeken

Voor uw comfort

Wasmachine, droogtrommel ter beschikking in de wasserette. Waspoeder kunt u bij de receptie kopen.

Onze camping heeft de keurmerken "camping qualité" en "qualité tourisme", en wij staan voor u klaar mocht u ons nodig hebben. Lakenverhuur, koelkast, barbecue, fiets, eigen toiletcabine, babypakket en schoonmaakarrangement zijn enkele dienstverleningen die wij bieden. Strijkijzer en stofzuiger kunt u lenen.

Zich verplaatsen

Het stadscentrum is 15 min. lopen vanaf de camping. U kunt er lopend heen via het wandelpad, of de bus nemen: er is een bushalte op 300 meter. Mocht u geen vervoer hebben, dan kunt u met de trein naar SAINT BRIEUC komen want daarna bent u zo op de camping, of een auto huren. Van juni tot september vertrekt er een shuttlebus vanuit het centrum om u naar het strand van PLERIN SUR MER en weer terug te brengen.

Op de camping kunnen fietsen gehuurd worden. Een bewegwijzerde mountainbikeroute neemt u mee richting de haven, en vervolgens via de GR 34 langs de Bretonse kust.

In de omgeving

Winkelcentrum (supermarkt, tabak & lectuur, arts, apotheek), markt elke woensdag en zaterdag in SAINT BRIEUC, zondag wijkmarkt.