Aquacentrum in de Bretagne

Ontspanning en kennismaking met wateractiviteiten in het centrum AQUABAIE, op slechts 150 meter van de camping. U bent er binnen 5 minuten, via een voetpad en een poortje.

Als u minimaal voor 7 nachten een accommodatie of een staanplaats huurt, krijgt u 3 gratis entrees per persoon en per gezin (maximaal 15 entrees). Blijft u langer, dan hebben we speciale tarieven: €3,40 per entree, €2,80 (tot 18 jaar, student, werkzoekenden), gratis tot 3 JAAR. Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met de stellen aanbieding, of de aanbieding 7=5 en 7=6.

 

Het aquacentrum is het hele jaar door 7 dagen per week geopend, met 2 zwemavonden per week tot 22 uur waar u de mogelijkheid heeft een broodje mee te nemen. In de zomer worden er gratis aquaflash (aquagym) lessen geboden.

In een tropische sfeer kunt u het hele jaar door genieten in het aquacentrum, verwarmd op 28°. De kinderen zullen zich vermaken met de glijbaan, familieglijbaan, pierenbad, recreatiebassin; de ouderen kunnen bijkomen met de spa, bubbelbanken, massagestralen, sportbassin.

 

Als u ontspanning zoekt is er een ruimte met sauna hammam ()
waar u kunt bijkomen in een ontspannen, rustige omgeving.Voor de sportliefhebbers is er de mogelijkheid om een squashzaal te huren ().