Welkom op Camping des Vallées *** in de Côtes d’Armor, Bretagne

Op steenworp afstand van het centrum van SAINT BRIEUC, vlakbij het strand, langs de rivier Le Gouedic, zal u met verbazing een camping ontdekken, genesteld in een groene omgeving voor een heerlijk rustige, ontspannen vakantie.

Accommodatie

Of u nu komt met de caravan, camper of tent, bij ons vindt u vlakke en ruime staanplaatsen. Voor meer comfort heeft de keuze uit geheel ingerichte BUNGALOWTENTEN voor 4/5 personen (waarvan een aangepast voor mindervaliden), een 2-persoons chalet, of een van onze LOUISIANE stacaravans voor 4/6/8 personen. Als in een HOTEL kunt u profiteren van onze hoteldiensten.

Aquacentrum

Ontspanning en kennismaking met wateractiviteiten in het centrum AQUABAIE, op 150 meter van de camping. Geopend 7 dagen per week, en verwarmd op 28° zullen de kinderen zich opperbest vermaken in de waterspeelruimte.

Te land, ter zee

De camping ligt op een kleine kilometer van het historisch centrum van ST BRIEUC. U kunt er lopend heen via het wandelpad, of de bus nemen. Sportclubs, congresgangers, u bent slechts 300 meter verwijderd van de sportfaciliteiten: sportcomplex STEREDENN, aquacentrum AQUABAIE, CONGRESCENTRUM EN EXPOSITIEPARK, BMX baan en PAARDENSPORTCENTRUM. Het SNCF treinstation is niet eens 15 minuten lopen.
Hier bent u midden in het departement, dus niet ver van het grote wandelpad, en de bijzondere locaties van COTES D’ARMOR: in het westen BINIC, SAINT QUAY PORTRIEUX, de kliffen van PLOUHA, PAIMPOL, eiland île de BREHAT, DE ROZE GRANIETKUST, in het oosten ERQUY, KAAP FREHEL, het middeleeuwse plaatsje DINAN.

Niet ver van de indrukwekkende baai van SAINT BRIEUC, minder dan 5 minuten van de snelweg, wacht u het strand van Rosaires in PLERIN SUR MER.

Comfort en kwaliteit

Op onze FLOWER camping op menselijke maat is gezelligheid troef. Bij ons staan een hartelijk en een persoonlijk welkom hoog in het vaandel, en wij staan voor u klaar mocht u ons nodig hebben.

Flower Qualite Qualité Tourisme